FÖRBEHANDLING - DEN VIKTIGASTE PROCESSENVid all lackering krävs det någon form av förbehandling i form av rengöring eller slipning för att inte riskera bristfällig vidhäftning och för att förebygga korrosion.

Utan en korrekt förbehandling av de material som ska lackeras så uppstår ofta problem efter lackeringen.

Ett sätt att förbehandla föremål är genom blästring. Blästring innebär att en stark ström blåser partiklar mot en yta som då renas eller slipas, vilket som nu är tänkt för produkten. Detta är för att rost, lösa glödskal, gammal färg eller andra föroreningar som lämnats kvar försämrar slutresultatet märkbart. Med blästring som förbehandling förankras färgen på föremålet som lackeras. Vi förbehandlar gods i en separat blästerhall genom sandblästring med miljögodkänd blästersand. Allt för att få ett så bra slutresultat som möjligt.

FLER TJÄNSTER

PULVERLACKERING

Fördelarna med pulverlackering är många. Bland annat så besparas miljön samtidigt som resultatet är slitstarkt och håller en hög livslängd.

LÄS MER

VÅTLACKERING

När du vill ha en spegelblank yta på ditt gods är våtlackering det bästa alternativet. Vi levererar alltid hållbara och kvalitetssäkra resultat till våra kunder.

Läs mer

OFFERTFÖRFRÅGAN

Gör en kostnadsfri offertförfrågan redan idag. Följ länken och fyll i formuläret. Vill du istället prata prata med oss är du välkommen att ringa oss.

Kontakta oss