Ett småländskt företag mitt i Gnosjöregionen.


Om oss


Vi levererar ett gediget hantverk med fokus på kvalité och snabbhet.

Blästolac är ett litet företaget i Smålandsstenar med stora kunskaper inom blästring och lackering. Vi jobbar miljövänligt till stor del och följer de riktlinjer som ISO förutsätter inom miljö och kvalitet. Våra produktionslokaler är 3600 kvm där vi kan ta emot gods med en bredd på upp mot 15 meter.

Per Sandberg

Vi utför lackering på en rad olika material, däribland är lackering på varmförzinkade material inräknat. Vi jobbar ständigt för att fatta snabba beslut som gynnar våra kunder, allt för att i slutändan kunna leverera en färdig produkt som uppfyller kundens krav på lackering.

VÅRA TJÄNSTER

Läs om våra tjänster och hur vi jobbar.

FÖRBEHANDLING

Lackering kräver någon form av förbehandling för att uppnå bästa slutresultat. Vi förbehandlar allt gods genom blästring med miljögodkänd blästersand.

LÄS MER

PULVERLACKERING

Fördelarna med pulverlackering är många. Bland annat så besparas miljön samtidigt som resultatet är slitstarkt och håller en hög livslängd.

LÄS MER

VÅTLACKERING

När du vill ha en spegelblank yta på ditt gods är våtlackering det bästa alternativet. Vi levererar alltid hållbara och kvalitetssäkra resultat till våra kunder.

LÄS MER

VÅRT MILJÖARBETE

Vi jobbar hela tiden med att utveckla vår anläggning och göra den så miljövänlig som möjligt.

Naturligtvis jobbar vi också med miljövänliga färger, lacker och produkter som gör att vi får en renare natur att leva i. Vi jobbar miljövänligt till stor del och följer de riktlinjer som ISO förutsätter inom miljö och kvalitet. Vi ska fortlöpande förbättra oss och se myndigheternas lagar och förordningar samt övriga krav som vi berörs av som en miniminivå.